Povratak
Penne tjestenina s pestom, mini rajčicama i ricotta sirom
15 - 30 min
Sastojci
Priprema
- U velikoj posudi kipuće, slane vode skuhajte tjesteninu, procijedite ju i vratite u posudu.
- Za vrijeme kuhanja tjestenine možete prerezati rajčice napola.
- U tjesteninu umiješajte cijelu staklenku Sacla' pesta, začinite paprom i dobro promiješajte.
- Dodajte i rajčice te završite jelo grumenom ricotte i listovima bosiljka.
Pregledajte ostale recepte
Linguine tjestenina s umakom od zečetine, Castelluccio gulašem od leće i grgečom iz Trazimenskog jezera
Strozzapreti od jaja dinstani na pečenim Pachino cherry rajčicama, sitnim janjećim mesnim okruglicama začinjenim timijanom, Taggiasche maslinama i Pecorino di Fossa sirom
4
Pasta od prženih rajčica i slanine (Karen Barnes)
Fettuccine tjestenina od jaja s brokulama, prženim pinjolima i slatkovodnim škampima