Dr Schär

Dr Schär predvodi na europskom tržištu najširom ponudom osnovnih, sušenih i smrznutih prehrambenih proizvoda bez glutena.

Osnovan 1922. godine kao zajednički projekt lokalnog liječnika iz Innsbrucka Dr. A. Schära i poduzetnika Untertrifallera iz Bozena, tvrtka je 1981. godine preusmjerila pozornost na proizvode bez glutena.

Dr Schär proizvodi širok spektar proizvoda bez glutena od brašna i gotovih mješavina za razna tijesta preko kruhova, zamjena za kruh i vrsta tjestenine do slanih zalogaja, slastica i smrznutih proizvoda.

Svaki se stupanj u procesu proizvodnje prati i nadgleda. Visoko specijalizirani industrijski procesi temelje se na složenim tehnikama koje je razvio Dr. Schär.

Pažljivo odabrani sirovi sastojci visoke kvalitete, ekstremno stroge kontrole svakog sastojka, recepti koji uspijevaju, visoko specijalizirana tehnologija i neprestane provjere lansirali su Dr Schär na prvo mjesto na tržištu proizvoda bez glutena.